Selasa, 4 November 2014

Testimoni Hasil Penggunaan Omega Guard Secara Konsisten

Testimoni OmegaGuard
Terasa Cantik jerr OmegaGuard Nie...Geram!!


So far, ini saja yang sempat Huda letak dalam entry kali nie. Kita kena tahu yang omega guard hanyalah membantu masalah kesihatan yang kita hadapi sahaja. Penerimaan badan terhadap OmegaGuard adalah berbeza ye bagi setiap individu. Ada yang lambat dan ada yang cepat. Ada yang kena pantang makan dan ada yang tak. Ada yang kena bersenam dan ada yang tak bersenam langsung (tapi kena tengok jugak aktiviti harian dia cemana ye).

Mohh Kita...!!


PROMOSI 1:
Beli 6 Percuma 1 --> Anda  terus dapat belian dengan harga ahli! 
Berserta Keahlian Percuma Seumur Hidup!!
DAN Bonus Untuk Bulan Berikutnya.
PROMOSI 2:
Beli  2 Botol & Dapat Less 5% 
Belian biasa: RM136 sebotol, beli 2 botol jadi RM272
Belian Promosi: Beli 2 botol (less5%) jadi RM258.40 sahaja


########################################################################


Elergik


One Family: Ekzema & Batuk/Selsema

Nebulizer Disebabkan Demam SelsemaDiabetes

Kolestrol

Penurunan Berat Badan

Omega Guard diambil bersama ESP & ALFALFA* Kandungan asid lemak omega-3 dalam minyak ikan dapat meningkatkan aliran darah ke otot semasa bersenam. Ia turut membantu merangsang enzim yang berperanan dalam penyingkiran lemak agar lemak dapat dimanfaatkan untuk tenaga. Suplemen minyak ikan omega-3 menjadi seiplemen semulajadi yang efektif untuk membantu penurunan berat badan jika digabungkan dengan senaman....TESTIMONI LIVE: 6 BULAN KONSISTEN OMEGA GUARD, OSTEMATRIX & AJHT***************************************..

Sekiranya anda ingin bertanyakan soalan boleh terus hubungi huda di alamat yang tertera ye. 


ATAUPUN

Klik sini untuk belian terus --> Saya Mahu Beli Omega Guard Melalui Online

** These statements have not been evaluated by Food and Drug Administration.  These products are not intended to diagnose,  treat, cure, or prevent any disease. **


Untuk maklumat lanjut, hubungi Huda:
Nurul Huda Sobari
Id Shaklee: 1071145
Cell: 013-4806167
Email: nhudas8575@gmail.com
Kelebihan OmegaGuard Shaklee Untuk Semua

Kelebihan OmegaGuard Shaklee


Minyak Ikan Terbaik Dunia

  • Ia diekstrak dari ikan laut air sejuk dan bukannya dari hati minyak ikan.
  • Ia adalah 3kali lebih tumpat dari ketumpatan hati minyak ikan dan merupakan minyak ikan paling tulen di dunia yang negandungi rangkaian spectrum penuh 7 jenis asid omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA, ALA etc. Dalam satu kajian, OmegaGuard dapat membekalkan 905mg asid lemak omega 3 EPA dan HDA.

Shaklee menggunakan kaedah ultra tulen bergred farmaseutikal teknologi tinggi terkini untuk meghasilkan OmegaGuard. Ia dihasilkan melalui proses penyulingan proprietary tiga molekul untuk mengekstrak asid lemak omega 3 yang paling tulen dan paling semulajadi sementara menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenic, cadmium, dioksin dan PCB (polychlorinated biphenyl)-merupakan bahan kimia industry yang sangat toksik!

Apabila kita dah tahu KELEBIHAN yang ada pada OmegaGuard Shaklee, pasti akan sedikit rasa jatuh cinta kan? Haa..tu baru kelebihan. Belum masuk lagi Apa Manfaat Yang Kita Akan Dapat Kalau Amalkan OmegaGuard Setiap Hari.


Manfaat Utama Jika Amalkan OmegaGuard

1. Asid Lemak Omega-3

   -merupakan asid lemak yang penting yang badan kita tak dapat hasilkan sendiri. Sebab itu kita perlu mengambilnya setiap hari. Omega-3 yang asasnya dari tumbuh-tumbuhan tak boleh ditukarkan kepada EPA dan DHA secara berkesan oleh badan kita.
   -omega-3 membantu rembesan prostaglandin dengan lebih berkesan untuk menghalang prostetomegaly & membuang air kecil yang timbul daripada punca andropos.
   -omega-3 juga mengimbangi perubahan dalam kepekatan hormone wanita yang menyebabkan PMS, bagi kulit licin dan kemerah-merahan.

2.Mencegah Penyakit Saluran Darah & Strok

  -DHA dan EPA boleh menentang thrombosis, tekanan darah tinggi yang lebih rendah dan kepekatan darah, melincirkan saluran darah, dan peredaran darah yang lancer. Oleh sebab tu, ia sangat efektif untuk membantu kita mengekalkan tekanan darah normal dan ketegangan dileher ataupun sakit kepala
  -Merendahkan paras kolestrol , menghindarkan pembekuan darah didalam badan, membantu mengekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL, mengawal masalah kegemukan, membantu mengurangkan risiko penyakit jantung.

3.Membantu Tumbesaran & Perkembangan Otak Janin dan Membantu Perkembangan Memori

  -Ramai dari kalangan kita masih tak tahu DHA adalah nutrient utama otak, system saraf dan retina. Tersangatlah penting terutamanya pada 3bulan terakhir perkembangan otak janin semasa di dalam kandungan.

Susu ibu mengandungi mengandungi kandungan DHA yang tinggi – meningkatkan keupayaan ingatan dan pembelajaran anak, mencegah penyakit Alzheimer, memelihara penglihatan dan pendengaran, mencegah migraine.

 -Satu hidangan OmegaGuard dapat membekalkan 1000mg asid lemak omega-3 DHA dan HDA

“..DHA represents about 97% of all omega-3 fats in the brain and 93% of all omega-3 fats in the retina in the eye. DHA accumulates both prenatally and postnatally in infant brain, eye and nervous system tissue..”

Sumber: dhababy


Kenyataan di atas jelas menunjukkan yang DHA sangat3 penting untuk member khasiat penuh kepada bayi semasa dalam proses kehamilan dan melalui susu ibu selepas melahirkan.


4.Meningkatkan Sistem Imun dan Menyihatkan Paru-Paru

 -Mengawal system imun seperti memperbaiki alahan kulit, psoriasis, demam hay, bronchitis, lelah, hepatitis, SLE dan penyakit buah pinggang.

5.Menentang Kanser

 -Kajian menunjukkan bahawa omega-3 boleh mencegah kanser paru-paru, payudara, prostat dan kolon. Juga boleh meningkatkan enterogastrisis, merangsang kesihatan hati selepas pembedahan dan membantu pancreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih efektif.

6.Memelihara Fungsi Sendi (arthritis)

 -Paras asid lemak omega-3 larut dalam tisu rawan. Sebab tu ia dapat mencegah kemusnahan enzim yang membentuk tisu rawan. Ia mencegah arthritis, memelihara fungsi2 sendi dan gout dengan efektif.
7. Mencegah Insomnia dan Membantu Mengurangkan Tekanan

  -Dari kajian yang dibuat, ia berupaya menstabilkan emosi dan membantu dalam perkembangan kesihatan mental termasuklah kemurungan.Jadi apa yang kita boleh katakan ialah OmegaGuard Shaklee sesuai diambil untuk seisi keluarga. Termasuklah bayi tapi makesure 1 tahun ke atas dan ada dos-dos tertentu. Setiap orang tak sama pengambilannya ye..
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ...

Sekiranya anda ingin bertanyakan soalan boleh terus hubungi huda di alamat yang tertera ye. 

ATAUPUN

Klik sini untuk belian terus --> Saya Mahu Beli Omega Guard Terus Melalui Online

** These statements have not been evaluated by Food and Drug Administration.  These products are not intended to diagnose,  treat, cure, or prevent any disease. **

Untuk maklumat lanjut, hubungi Huda:
Nurul Huda Sobari
Id Shaklee: 1071145
Cell: 013-4806167
Fb: www.facebook.com/nurulhudasobari
Page: www.facebook.com/sihat&cantik
Email: nhudas8575@gmail.com