Jumaat, 18 April 2014

Daftar Ahli Shaklee Sekarang

Saya Nak Jadi SID !!


Tapi.....

Macamana nak daftar ahli ?
Mula-mula anda perlukan seorang pengedar bebas Shaklee yang telah mendaftar keahliannya dengan Shaklee. Kat sini kiranya sayalah  ye... saya akan daftarkan anda, Daftar menerusi web Shaklee. Kiranya dalam setengah jam confirm akan dapat ID..In sya Allah..kalau line internet dalam keadaan cantik comey...^___^*So, saya akan key-in informations yg macam kita dok isi borang seperti nama penuh, no.kad pengenalan, alamat. no. telefon dan sebagainya. SELEPAS pembayaran yuran pendaftaran diterima. Saya  akan selesaikan urusan ni dengan pihak Shaklee (through online jer..) Anda akan dapat nombor pengenalan (ID) ahli Shaklee sebaik sahaja telah sah didaftar sebagai Shaklee Independent Distributor! 
Tahniah...
Yeeeaaaa…!!!
Berapa Yuran Keahlian Shaklee?

Bagi tujuan pendaftaran, yuran yang ditetapkan adalah sebanyak RM65. Caj tambahan dikenakan sebanyak *RM10 untuk tujuan pengeposan Kit Keahlian ke alamat anda.

atau, anda boleh dapatkan yuran pendaftaran PERCUMA sekiranya membuat pembelian sebanyak 200 uv (bersamaan kira-kira pembelian berjumlah *RM680)

*Harga Semenanjung MalaysiaApa faedah dan kelebihan menjadi ahli Shaklee?

JIMAT - anda akan dapat penjimatan 15 hingga 20% ke atas semua rangkaian produk Shaklee pada harga ahli

UNTUNG RUNCIT - jika anda jual pada keluarga dan kawan-kawan pada harga runcit, keuntungan runcit tu adalah milik anda!

REBAT TUNAI - bagi setiap pembelian melebihi 150uv setiap bulan, anda akan menerima bayaran bonus 5-21%

BONUS TUNAI - ada beberapa jenis bonus yang akan diterima jika anda memenuhi syarat-syarat tertentu.  Ada bonus peribadi, bonus kereta, bonus kepimpinan, insentif khas dan banyak lagi! Semuanya berbentuk TUNAI

TRIP PERCUTIAN - anda boleh menikmati layanan 5-bintang trip percutian samada ke luar negara, menunaikan umrah atau dalam negara sebagai ganjaran dari Shaklee!Perlu ke maintain points atau buat pembelian tiap bulan?

Tidak - jika anda menjadi ahli hanya untuk kegunaan sendiri, tidak perlu buat pembelian untuk dapatkan mata (points) minimum setiap bulan. Sebaliknya jika anda memang ingin berbisnes, ada mata minimum yang perlu anda dapatkan bagi melayakkan anda mendapat kelebihan dan ganjaran tunai.


Apa kelebihan mendaftar keahlian dengan saya ??
Anda akan dapat menyertai kumpulan kami yang sangat dinamik dan proaktif - yang telah melahirkan ramai usahawan wanita muda dan berjaya dengan pendapatan 3, 4, 5 mahupun 6 angka. Lebih penting kami juga terdiri dari usahawan yang berfikiran positif, berjiwa besar dan menekankan juga kekayaan rohani..Dunia dan akhirat.

Bimbingan dan sokongan berterusan secara online dan face-to-face akan membantu anda memulakan perniagaan Shaklee langkah demi langkah, samada dari aspek teknikal, motivasi, pengetahuan dan banyak lagi... Insya Allah!

Hubungi huda untuk keterangan lanjut!
Cepat2!!
huda 0134806167
fb: Nurul Huda Sobari