Jumaat, 11 Julai 2014

Vivix - Tonik Anti Penuaan Terunggul

Vivix...Vivix...Vivix...

Apa Itu VIVIX ???

Ia adalah satu produk revolusinari anti-penuaan yang bertindak melawan penuaan pada tahap selular. Dari segi fizikalnya, ianya sejenis minuman campuran botani, penghasilan terbaru didalam pemakanan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti penuaan semulajadi. 4 Ramuan SemulajadiVivix dihasilkan dari ekstrak 4 ramuan semulajadi:

- Muscadine Grape
- Purple Carrot
- European Elderberry
- Polygonum Cuspidatum (Knotweed Jepun)Keistimewaan Vivix

1. Vivix mengandungi resviratrol. Malah Vivix terbukti 10 kali lebih tenaga daripada resviratrol, di samping tidak mengandungi alkohol sebaliknya hanya menggunakan bahan semulajadi, tanpa pewarna tiruan dah HALAL.

2. Hasil kajian mendapati orang Perancis gemar menikmati daging yang berlemak tinggi dan gemar minum wain dengan banyak tetapi kadar penyakit jantung tetap rendah. Dan akhirnya selepas beberapa tahun membuat kajian, saintis menemui rahsia disebalik Paradoks Perancis terdapat Resveratrol yang terkandung dalam wain merah.

3. Satu hidangan Vivix mengandungi jumlah resveratrol yang sama banyak seperti yang terdapat dalam 100 gelas wain merah.

4. Sekiranya hendak dibandingkan dengan minuman jus lain, Vivix ternyata mendahului dengan hanya 1 sudu teh sehari mampu membekalkan ORAC* value yang diperlukan tubuh iaitu 3000-5000 ORAC.

*Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) - is a method of measuring antioxcidant capacities of different foods.

Bagaimana Vivix Bertindak??

- 4 Mekanisma Penuaan Pada Tahap Selular:


  • Kerosakan DNA - Ramuan Vivix melindungi dan memperbaiki selular DNA dari radikal-radikal bebas yang merodakkan DNA.
  • Pengawal Genetik - Dalam ujian klinikal terbaru menunjukkan ramuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik yang menolong melambatkan penuaan.
  • Pengeluaran Tenaga - Ramuan Vivix menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) sel penjana tenaga  iaitu mitichondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel.
  • Melambatkan Penimbunan Protein AGE (Advance Glycation End Product) - Ramuan Vivix 10 kali lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur Muscadine) yang boleh melambatkan pembentukan protein AGE yang mengganggu ketahanan dan jangka hayat sel di dalam badan.

 Main Function: Powerful Anti Ageing
So, bagi anda yang mementingkan kesihatan yang menyeluruh dengan ramuan semulajadi, maka Vivix adalah jawapannya. Ehh, terlupa plak saya nie ha. Kat sini ada banyak testimoni pengguna vivix shaklee yang berjaya. Alhamdulillah...Haa..kalau nakkan vivix nie, boleh jerr order terus dari Shaklee. Tapi pastikan anda mempunyai kad kredit atau kad debit. Klik jer di sini --> Saya Mahu Beli Vivix Terus Melalui Online

Di sini ada tutorial --->>> Bagaimana Caranya Menggunakan E-Sell Atau Online Ordering Untuk Beli Vitamin Shaklee . Boleh refer ye..
** These statements have not been evaluated by Food and Drug Administration.  These products are not intended to diagnose,  treat, cure, or prevent any disease. **


Untuk maklumat lanjut, hubungi huda:
Fb: Nurul Huda Sobari
Id Shaklee: 1071145
Cell: 0134806167


Email: nhudas8575@gmail.com

1 ulasan:

Kalau ada sebarang pandangan atau pertanyaan TERUTAMANYA TENTANG PRODUK SHAKLEE, tinggalkan aja dalam kotak yang tersedia ye..

^__^