Jumaat, 18 April 2014

Daftar Ahli Shaklee Sekarang

Saya Nak Jadi SID !!


Tapi.....

Macamana nak daftar ahli ?




Mula-mula anda perlukan seorang pengedar bebas Shaklee yang telah mendaftar keahliannya dengan Shaklee. Kat sini kiranya sayalah  ye... saya akan daftarkan anda, Daftar menerusi web Shaklee. Kiranya dalam setengah jam confirm akan dapat ID..In sya Allah..kalau line internet dalam keadaan cantik comey...^___^*



So, saya akan key-in informations yg macam kita dok isi borang seperti nama penuh, no.kad pengenalan, alamat. no. telefon dan sebagainya. SELEPAS pembayaran yuran pendaftaran diterima. Saya  akan selesaikan urusan ni dengan pihak Shaklee (through online jer..) Anda akan dapat nombor pengenalan (ID) ahli Shaklee sebaik sahaja telah sah didaftar sebagai Shaklee Independent Distributor! 
Tahniah...
Yeeeaaaa…!!!




Berapa Yuran Keahlian Shaklee?

Bagi tujuan pendaftaran, yuran yang ditetapkan adalah sebanyak RM65. Caj tambahan dikenakan sebanyak *RM10 untuk tujuan pengeposan Kit Keahlian ke alamat anda.

atau, anda boleh dapatkan yuran pendaftaran PERCUMA sekiranya membuat pembelian sebanyak 200 uv (bersamaan kira-kira pembelian berjumlah *RM680)

*Harga Semenanjung Malaysia



Apa faedah dan kelebihan menjadi ahli Shaklee?

JIMAT - anda akan dapat penjimatan 15 hingga 20% ke atas semua rangkaian produk Shaklee pada harga ahli

UNTUNG RUNCIT - jika anda jual pada keluarga dan kawan-kawan pada harga runcit, keuntungan runcit tu adalah milik anda!

REBAT TUNAI - bagi setiap pembelian melebihi 150uv setiap bulan, anda akan menerima bayaran bonus 5-21%

BONUS TUNAI - ada beberapa jenis bonus yang akan diterima jika anda memenuhi syarat-syarat tertentu.  Ada bonus peribadi, bonus kereta, bonus kepimpinan, insentif khas dan banyak lagi! Semuanya berbentuk TUNAI

TRIP PERCUTIAN - anda boleh menikmati layanan 5-bintang trip percutian samada ke luar negara, menunaikan umrah atau dalam negara sebagai ganjaran dari Shaklee!



Perlu ke maintain points atau buat pembelian tiap bulan?

Tidak - jika anda menjadi ahli hanya untuk kegunaan sendiri, tidak perlu buat pembelian untuk dapatkan mata (points) minimum setiap bulan. Sebaliknya jika anda memang ingin berbisnes, ada mata minimum yang perlu anda dapatkan bagi melayakkan anda mendapat kelebihan dan ganjaran tunai.


Apa kelebihan mendaftar keahlian dengan saya ??
Anda akan dapat menyertai kumpulan kami yang sangat dinamik dan proaktif - yang telah melahirkan ramai usahawan wanita muda dan berjaya dengan pendapatan 3, 4, 5 mahupun 6 angka. Lebih penting kami juga terdiri dari usahawan yang berfikiran positif, berjiwa besar dan menekankan juga kekayaan rohani..Dunia dan akhirat.

Bimbingan dan sokongan berterusan secara online dan face-to-face akan membantu anda memulakan perniagaan Shaklee langkah demi langkah, samada dari aspek teknikal, motivasi, pengetahuan dan banyak lagi... Insya Allah!





Hubungi huda untuk keterangan lanjut!
Cepat2!!
huda 0134806167
fb: Nurul Huda Sobari

16 ulasan:

  1. Jom jadi ahli!!

    www.mummysayf.blogspot.com

    BalasPadam
  2. Dari side income jadi main income..seronok sangat daftar jd ahli Shaklee yang pada mulanya hanya untuk maintain kesihatan..tak sangka boleh jadi sumber pendapatan

    BalasPadam
  3. jom lekas register ahli shaklee
    http://metrobestmom.blogspot.com

    BalasPadam
  4. Daftar jgn xdaftar..rugi siapa x cuba dapatkan free membership.

    www.iras-secret-of-healthy-life.blogspot.com

    BalasPadam
  5. wow. bestnya join ahli :) apalagi? yok daftar!

    http://alhamdulillahsihat.blogspot.com

    BalasPadam
  6. Daftar skrg
    cantikmenawansihat83.blogspot.com

    BalasPadam
  7. Best kan jadi ahli shaklee ni, walaupun untuk makan sendiri tetap dapat manfaat seperti berbiznes. Tapi kalau biznes lagi banyakkk peluang yg shaklee bagi kan. Jom daftar ahli sekarang.

    irsyahealthyhouse.blogspot.com

    BalasPadam
  8. pilihan terbaik jom join shaklee!

    http://bijakvitamin.blogspot.com/

    BalasPadam
  9. Jom join ahli bestt
    Www.mummy-ariana.blogspot.com

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah...rasa beruntung ditakdirkan utk jadi ahli shaklee...hehe..

    http://ceritadimtiyazcorner.blogspot.com/2014/07/cara-jadi-ahli-shaklee-dengan-mudah.html?m=0

    BalasPadam
  11. Best jadi ahli Shaklee ni.. Sangat berbaloi.. Keahlian seumur hidup pulak tu.. Kesihatan pun terjaga..
    Jom jalan2 kat blog Saya lak..

    http://mamanoufal.blogspot.com/2014/04/keahlian-shaklee.html?m=1

    BalasPadam
  12. Untung lah dah la dapat vitamin..dapat reward macam2 pulak..besnya.

    http://zairulakmaldaylife.blogspot.com/2014/04/cara-nak-jadi-ahli-shaklee.html

    BalasPadam
  13. Nak makan sendiri...
    Nak bagi mak ayah @ familia
    Nak wat bisnes...
    Bolehhhhh semuanya ;-)
    Sihat Ceria Bersama ^_^

    http://supplemensemulajadi.blogspot.com/search/label/Daftar%20Pengedar%20Shaklee

    BalasPadam
  14. Jom jadi ahli

    http://mamalifna.blogspot.com/

    BalasPadam
  15. Jom daftar ahli Shaklee..

    http://sweetmom83.blogspot.com/2013/11/buat-duit-dengan-shaklee.html?m=0

    BalasPadam
  16. Jomm Daftar Ahli Sekarang..

    JommSihatDanCantik -> BAHANA UBAT DIET

    BalasPadam

Kalau ada sebarang pandangan atau pertanyaan TERUTAMANYA TENTANG PRODUK SHAKLEE, tinggalkan aja dalam kotak yang tersedia ye..

^__^