Selasa, 10 Februari 2015

5 Sebab Kenapa CoQHealth Plus Shaklee Tak Sama Dengan CoQ10 Di Pasaran

CoQHealth Plus - Menjana Kesihatan Jantung Kita


Coenzyme Q10 (CoQ10) adalah merupakan zat makanan larut lemak yang hadir secara semulajadi dan ditemui disetiap sel tubuh badan kita. Tetapi, ianya lebih banyak ditemui di dalam organ-organ yang terpaksa bekerja keras dan memerlukan tenaga selular yang banyak untuk organ seperti jantung, hati, buah pinggang dan pankreas untuk berfungsi.

CoQ10 dihasilkan oleh badan dan juga boleh diperolehi daripada pengambilan makanan seperti daging dan ikan. Pengambilan diet harian membantu memelihara paras CoQ10 dalam tubuh, NAMUN jumlah CoQ10 yang diambil dari makanan selalunya kurang daripada 10mg sehari. Malah, semakin meningkat usia kita, keupayaan badan untuk menghasilkan CoQ10 yang berkualiti semakin berkurangan!


Antara Khasiat CoQ10 Yang Harus Kita Tahu


 1. Sakit Jantung
 2. Tekanan Darah Tinggi
 3. Asma
 4. Migrain
 5. Parkinson
 6. Alzheimer
 7. Dan Beberapa Jenis Kanser

"..Coenzyme Q-10 is an important vitamin-like substance required for the proper function of many organs and chemical reactions in the body. It helps provide energy to cells. Coenzyme Q-10 also seems to have antioxidant activity. People with certain diseases, such as congestive heart failure, high blood pressure, periodontal disease, Parkinson’s disease, certain muscular diseases, and AIDS, might have lower levels of coenzyme Q-10.."Perbezaan CoQHealth Plus Shaklee
Ianya mengandungi ke semua proprietari semulajadi daripada campuran 28mg CoQ10 dengan Vitamin E dan Ekstrak Teh Hijau yang didatangkan  dalam bentuk kapsul bioketersediaan minyak kacang soya bagi memastikan potensi penguraian maksimum dan penyerapan yang lebih baik.

 1. Untuk mendapatkan jumlah yang setara dengan 28mg CoQ10 di dalam CoQHealth Plus, kita perlu memakan hampir 1.7kg ayam atau 28 cawan brokoli.
 2. Kombinasi CoQ10 dan Vitamin E dipercayai untuk mengukuhkan keupayaan antioksidan yang terdapat di dalam Vitamin E kerana CoQ10 membantu mengitar & menjana semula Vitamin E, untuk memberikan perlindungan antioksidan yang berterusan terhadap sel-sel tubuh.
 3. Ekstrak Teh Hijau mengandungi procyanidins yang dapat membantu menyokong kesihatan endothelium (lapisan tisu antara kapilari darah dan jantung)
 4. CoQ10 berasal daripada sumber semulajadi melalui kaedah penapisan yis. Bahan mentahnya merupakan satu-satunya CoQ10 semulajadi daripada yis yang ditapai & sumbernya telah diujo dan diyakini ramai serta mempunyai kualiti yang tinggi dalam bioavailability CoQ10 nya. 
 5. Tanpa Gluten


Testimoni Pengguna CoQHealth Plus Shaklee

Harga satu botol CoQHealth Plus: RM131.44
Nak lagi MURAH & JIMATAsbabnya di sini...
Lagi BEST kalau di sini..+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

** These statements have not been evaluated by Food and Drug Administration.  These products are not intended to diagnose,  treat, cure, or prevent any disease. **


Untuk maklumat lanjut, hubungi Huda:

Nurul Huda Sobari
Id Shaklee: 1071145
Cell: 013-4806167, Wasap: 0134061610
Email: nhudas8575@gmail.com

1 ulasan:

 1. Banyak khasiat dan kebaikkan daripada COQHEALTH nie, bagus untuk menjaga kesihatan jantung nie, kesihatan jantung sangat penting..

  bazarvitamin Cara Atasi Masalah Ruam Lampin Pada Bayi

  BalasPadam

Kalau ada sebarang pandangan atau pertanyaan TERUTAMANYA TENTANG PRODUK SHAKLEE, tinggalkan aja dalam kotak yang tersedia ye..

^__^