Jumaat, 10 Januari 2014

POTENSI DALAM SHAKLEE


Hari nie adalah hari utk kita lihat sejauh mana potensi dalam shaklee.

Yang selalu orang dok kata,  “ramainya orang jual shaklee. Ada nak laku  kalau aku jual??”

Cuba tanya balik pada diri,

“KFC yang kita rajin dok  p makan tu, pernah dak xda orang??"

Xpernah kan..Penuh ja ponn.Tambah2 time orang dapat gaji..hah lagiiiii la!!

“Ikan kat laut ramai yg menjala pun smpai sekarang tak pernah habis!!”

 Mahukah orang berjimat nak beli ubat kalau sakit kronik?? Nak sembuh @ nak mati??” (nah amek kau) hihi..Contoh.

Jadi tak payah le dok stress bagai pada benda yang tak berasas.. Memang la ramai distributor shaklee tapi kenapa orang beratur beli shaklee sampai jadi fenomena?? Kenapa ramai sgt yg suka ni??

PERTAMA: sebab produk. Kita TAK BOLEH & TAK DAPAT nak tipu customer kalau produk tak berkesan. Shaklee bukan saja berkesan ye malah melabur lebih USD300billion utk RESEARCH SAHAJA!! (Ooo..patot ponn produk dia mahal2..hehe) Nutritionist Shaklee sendiri yang bagitau, shaklee kalau bab kualiti sangat la di jaga!! Cuba bayangkan, alfalfa tu dihasilkan dari sejenis tanaman berdaun. Kalau satu helai  daun tu rosak (ingat ye SEHELAI BUKAN SEPOKOK), shaklee takkan ambik keseluruhannya. CONTOH dalam satu padang yang dia tanam alfalfa, jika satu rosak, satu padang akan dilupuskan. Bayangkan... Bab produk yg berkesan mmg diakui. Tengoklah berapa ramai distributor yang pada asalnya adalah CUSTOMER.  Sebab apa? Kerana percaya dengan keberkesanannya.

KEDUA: bonus &  masa depan. Jika anda ingin jimat masa supaya lebih awal untuk time & money freedom, shaklee lah jawabnya. Kenapa?? Bayangkan jika satu bulan bonus shaklee bersamaan setahun gaji anda..(woww!!) Kat situ dah jimat berapa lama? Dari segi masa dan wang.telah la kan... Bayangkan juga ye jika katakan anda akan pencen lagi 25 tahun. Tapi dengan buat shaklee anda hanya perlukan masa 2 tahun untuk peroleh NILAI SETARA DENGAN apa yg akan anda dpt masa pencen. Jimattt lagiiiii....


Potensi shaklee TERSANGAT LA besar. Lagi satu….kita tak umum @ canang  satu dunia atau dekat wall tayang cek 600k sebulan. Tayang x6 beli cash:) Leaders dalam shaklee memang tak buat semua tu. Paling tidak hanya share dalam group secret shj. LOW PROFILE beb!! Jomm kita..sama2 menuju puncak!! 
pm/sms huda@0134806167
^_^